Maa- ja metsätalousministeriön rahoittaman Ruokafaktasivusto-hankkeen suorittivat yhteistyössä Luonnonvarakeskus ja Elintarviketurvallisuusvirasto. Hankkeen puitteissa on kerätty tietoa 20 laitoksen 50 asiantuntijoilta. Alla olevaan listaan on koottu laitoksia ja aiheita, joiden kokoamiseen niiden asiantuntijat osallistuivat.
Laitos | Ruokafaktasivuston sivut |
|
Viljan laatu
Lääkejäämät ja kielletyt aineet |
Viljan tuotantovolyymit
Rypsin ja rapsin tuotantovolyymit Eläinten hyvinvointi ja terveys |
Vierasaineet pyydetyssä kalassa |
Vierasaineet pyydetyssä kalassa |
Eläinten hyvinvointi ja terveys – Naudat |
Luomukeruualue |
Marjat |
Eläinten hyvinvointi ja terveys |
Antibioottien käyttö |
Maaperän laatu |
Eläinten hyvinvointi ja terveys – Siat |
Kalatalouden kestävyys |
Kalatalouden kestävyys |
Kalatalouden kestävyys |
Eläinten hyvinvointi ja terveys – Broilerit |
Siemenperunan tuotantoalue |
Torjunta-ainejäämät |
Tuontielintarvikkeiden torjunta-ainejäämät |
Maaperän laatu |
Ilmanlaatu |
Yläreunan kuva: Wikipedia/Tomisti