Yksittäiset metsäkoneyrittäjät ja pienet yritykset tarvitsevat sysäyksen kohti parempaa liiketoimintaosaamista ja tehokkaampaa toimintaa. Olosuhteet pohjoisessa ja harvaan asutuilla alueilla eivät ole aina helpoimmat, mutta keinoja löytyy.

FOBIA-projektin koordinaattori Luonnonvarakeskus (Luke) kääri hihat yhdessä projektipartneri Työtehoseuran (TTS) kanssa virkistävän erilaista videoesittelyä varten. Neliminuuttinen uutislähetys kertoo alan terveiset projektipartnereilta Ruotsista, Irlannista, Skotlannista ja Suomesta, sekä esittelee tämän hetken haasteet ja keinot selvitä niistä. Sukella hetkeksi FOBIA-projektin pariin ja kuule, miten projekti on mukana tekemässä entistä parempaa metsäkoneyrittäjyyttä!

Uutisankkureina toimivat Laura Eskelinen (Luke) ja Joel Ronimus (TTS).

Videon kuvaus ja editointi: Joel Ronimus