Etusivu
Koulutusmateriaalit
Ruokahävikkitermit tutuiksi
Näin aloitat ruokahävikin mittaamisen
Järjestelmälliset toimintatavat varastossa
Ruokalistasuunnittelu hävikin vähentämisen tukena
Tarjoiluhävikki on suurin hävikin lähde ravitsemispalveluissa
Oikean kokoiset astiat pitävät annoskoot sopivina
Lautastähteet – mistä niitä tulee ja miten niistä pääsee eroon?
Kuuntele ja ohjeista asiakasta
Säännöllinen mittaaminen tekee ruokahävikin näkyväksi
Uudistunut jätelaki
Hävikkiruoan lahjoittaminen ja myynti
Hävikki ja ravitsemuspalveluiden muut vastuullisuustavoitteet
Palvelukuvauksen kehittäminen palvelusopimuksiin
Lukeloki – työkalu hävikin mittaamiseen
Ruokahävikin mittaaminen ravitsemispalveluissa
Ohjeet hävikin mittaamiseen
Lukeloki – in English
Romance 2023-2024
Henkilökunnalle
Ruokailijoille
Vinkit fiksuun hävikkiviestintään
Työpaja
Materiaalit
Hävikkiviikko 2023
Food Waste Ecosystem 2023-2026
Älykäs ruokahävikki haltuun 2024-2027
Ajankohtaista
Etsi
Toggle navigation
Valikko
Etusivu
Koulutusmateriaalit
Ruokahävikkitermit tutuiksi
Näin aloitat ruokahävikin mittaamisen
Järjestelmälliset toimintatavat varastossa
Ruokalistasuunnittelu hävikin vähentämisen tukena
Tarjoiluhävikki on suurin hävikin lähde ravitsemispalveluissa
Oikean kokoiset astiat pitävät annoskoot sopivina
Lautastähteet – mistä niitä tulee ja miten niistä pääsee eroon?
Kuuntele ja ohjeista asiakasta
Säännöllinen mittaaminen tekee ruokahävikin näkyväksi
Uudistunut jätelaki
Hävikkiruoan lahjoittaminen ja myynti
Hävikki ja ravitsemuspalveluiden muut vastuullisuustavoitteet
Palvelukuvauksen kehittäminen palvelusopimuksiin
Lukeloki – työkalu hävikin mittaamiseen
Ruokahävikin mittaaminen ravitsemispalveluissa
Ohjeet hävikin mittaamiseen
Lukeloki – in English
Romance 2023-2024
Henkilökunnalle
Ruokailijoille
Vinkit fiksuun hävikkiviestintään
Työpaja
Materiaalit
Hävikkiviikko 2023
Food Waste Ecosystem 2023-2026
Älykäs ruokahävikki haltuun 2024-2027
Ajankohtaista
Haku