Luonnonvarakeskus
  • Etusivu
  • Koulutusmateriaalit
    • Ruokahävikkitermit tutuiksi
    • Näin aloitat ruokahävikin mittaamisen
    • Järjestelmälliset toimintatavat varastossa
    • Ruokalistasuunnittelu hävikin vähentämisen tukena
    • Tarjoiluhävikki on suurin hävikin lähde ravitsemispalveluissa
    • Oikean kokoiset astiat pitävät annoskoot sopivina
    • Lautastähteet – mistä niitä tulee ja miten niistä pääsee eroon?
    • Kuuntele ja ohjeista asiakasta
    • Säännöllinen mittaaminen tekee ruokahävikin näkyväksi
    • Uudistunut jätelaki
    • Hävikkiruoan lahjoittaminen ja myynti
    • Hävikki ja ravitsemuspalveluiden muut vastuullisuustavoitteet
    • Palvelukuvauksen kehittäminen palvelusopimuksiin
  • Lukeloki – työkalu hävikin mittaamiseen
    • Ruokahävikin mittaaminen ravitsemispalveluissa
    • Ohjeet hävikin mittaamiseen
  • Lukeloki – in English
  • Romance 2023-2024
    • Hävikkimentoriohjelma
    • Henkilökunnalle
    • Ruokailijoille
    • Vinkit fiksuun hävikkiviestintään
    • Työpaja
    • Materiaalit
    • Hävikkiviikko 2023
  • Food Waste Ecosystem 2023-2026
  • Älykäs ruokahävikki haltuun 2024-2027
  • Ajankohtaista
Luonnonvarakeskus
  • Etusivu
  • Koulutusmateriaalit
    • Ruokahävikkitermit tutuiksi
    • Näin aloitat ruokahävikin mittaamisen
    • Järjestelmälliset toimintatavat varastossa
    • Ruokalistasuunnittelu hävikin vähentämisen tukena
    • Tarjoiluhävikki on suurin hävikin lähde ravitsemispalveluissa
    • Oikean kokoiset astiat pitävät annoskoot sopivina
    • Lautastähteet – mistä niitä tulee ja miten niistä pääsee eroon?
    • Kuuntele ja ohjeista asiakasta
    • Säännöllinen mittaaminen tekee ruokahävikin näkyväksi
    • Uudistunut jätelaki
    • Hävikkiruoan lahjoittaminen ja myynti
    • Hävikki ja ravitsemuspalveluiden muut vastuullisuustavoitteet
    • Palvelukuvauksen kehittäminen palvelusopimuksiin
  • Lukeloki – työkalu hävikin mittaamiseen
    • Ruokahävikin mittaaminen ravitsemispalveluissa
    • Ohjeet hävikin mittaamiseen
  • Lukeloki – in English
  • Romance 2023-2024
    • Hävikkimentoriohjelma
    • Henkilökunnalle
    • Ruokailijoille
    • Vinkit fiksuun hävikkiviestintään
    • Työpaja
    • Materiaalit
    • Hävikkiviikko 2023
  • Food Waste Ecosystem 2023-2026
  • Älykäs ruokahävikki haltuun 2024-2027
  • Ajankohtaista

Haku

  • Etusivu
  • Koulutusmateriaalit
    • Ruokahävikkitermit tutuiksi
    • Näin aloitat ruokahävikin mittaamisen
      • Muistilista hävikkimittauksen aloittamiseen
    • Järjestelmälliset toimintatavat varastossa
    • Ruokalistasuunnittelu hävikin vähentämisen tukena
    • Tarjoiluhävikki on suurin hävikin lähde ravitsemispalveluissa
    • Oikean kokoiset astiat pitävät annoskoot sopivina
    • Lautastähteet – mistä niitä tulee ja miten niistä pääsee eroon?
    • Kuuntele ja ohjeista asiakasta
    • Säännöllinen mittaaminen tekee ruokahävikin näkyväksi
    • Uudistunut jätelaki
    • Hävikkiruoan lahjoittaminen ja myynti
    • Hävikki ja ravitsemuspalveluiden muut vastuullisuustavoitteet
    • Palvelukuvauksen kehittäminen palvelusopimuksiin
  • Lukeloki – työkalu hävikin mittaamiseen
    • Ruokahävikin mittaaminen ravitsemispalveluissa
    • Ohjeet hävikin mittaamiseen
  • Lukeloki – in English
  • Romance 2023-2024
    • Hävikkimentoriohjelma
    • Henkilökunnalle
    • Ruokailijoille
    • Vinkit fiksuun hävikkiviestintään
    • Työpaja
    • Materiaalit
    • Hävikkiviikko 2023
  • Food Waste Ecosystem 2023-2026
  • Älykäs ruokahävikki haltuun 2024-2027
  • Ajankohtaista

2016 © Luonnonvarakeskus (Luke)