Suuren suosion saavuttanut Ratkaisuja tieteestä -tapahtuma järjestetään 14.2.2019. Strategisen tutkimuksen vuosittainen päätapahtuma tuo yhteen päätöksentekijöitä, tutkijoita ja yhteiskunnallisia vaikuttajia keskustelemaan näkökulmista ja ratkaisuista suuriin yhteiskunnallisiin haasteisiin.

Aika: 14.2.2019 klo 8.30–16.00
Paikka: Finlandia-talo (Veranda 1–4 ja Lounge), Mannerheimintie13e, Helsinki

Katso tarkempi ohjelma

Sompa ja lukuisat muut STN-hankkeet ovat olleet ollut mukana tekemässä Strategisen tutkimuksen ratkaisukortteja, jotka esittelevät ilmiölähtöisesti koko strategisen tutkimuksen kirjon ja tarjoavat samalla tutkimukseen perustuvia näkökulmia myös vaalikeskusteluihin.

Sompa löytää vastauksia korttipakan osioon: Ilmastonmuutos, luonnonvarat ja energia.

Linkkejä ratkaisukortin taustatietoihin Sompan osalta kootaan tälle sivulle.