Terveellisyys on yleisin syy käyttää kasviproteiinituotteita - ScenoProt

Terveellisyys on yleisin syy käyttää kasviproteiinituotteita

ScenoProt-hankkeessa syksyllä 2020 tehdyssä kuluttajakyselyssä puolet vastaajista kertoi vähentäneensä lihan kulutusta viimeisen vuoden aikana. Ruokavalioissa ei kuitenkaan ole tapahtunut suurta muutosta kohti kasvissyöntiä, mutta ajoittainen kasvissyönti on lisääntynyt. Hinta on tärkein valintakriteeri kasviproteiinituotteen valinnassa, mutta kotimaisuus lisää maksuhalukkuutta. Kysyttäessä lihan ja kasviproteiinien käytön jakautumisesta vastanneista kotitalouksista vajaa neljännes (24 %) käyttää kasviproteiinituotteita lähes pelkästään tai enemmän kuin lihaa. Yli puolet (57 %) käyttää edelleen enemmän tai lähes pelkästään lihaa. Merkittävimmät … Jatka artikkelin Terveellisyys on yleisin syy käyttää kasviproteiinituotteita lukemista

Share This

Share This

Share this post with your friends!