Hampun siemeniä on hyödynnetty monipuolisesti elintarvikkeena jo pitkään. Hampun elintarvikekäyttö on kuitenkin puhuttanut alalla toimijoita ja selkeästi on tarvetta myös laajemmalle ja selventävälle keskustelulle. Aihe liittyy myös ScenoProt–hankkeeseen, joten tartuimme aiheeseen ja keräsimme asiantuntijoita kertomaan hampun elintarvikekäyttöön liittyviä uusimpia tutkimustuloksia. Mukana webinaarissa ovat myös Finola Oy ja Ruokavirasto omilla kommenttipuheenvuoroillaan.
Ohjelma:
Jyväskylän hamppuekosysteemistä, Ville Tikka, Jyväskylän yliopisto
Hampun siementen kemiallisesta koostumuksesta, Juha-Matti Pihlava, Luke
Uusia elintarviketuotteita hampusta, Markus Nurmi, Luke
Kommenttipuheenvuorot: Anita Hemmilä, Finola Oy ja Anna Mizrahi, Ruokavirasto
Rekisteröidyttyäsi saat vahvistusviestin, jossa on tarkemmat ohjeet miten liittyä webinaariimme.
Tervetuloa mukaan kuulemaan ja esittämään kysymyksiä aiheen tiimoilta!