Tervetuloa vastaamaan Scenoprot-hankkeen lyhyeen kyselyyn, joka koskee elintarvikevientiä. Kyselyn avulla kartoitetaan, mitkä kohdemarkkinat ja tuoteryhmät ovat suomalaisten elintarvikealan yritysten mielestä kiinnostavimpia vientiä ajatellen.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään hankkeen puitteissa tehtävässä markkinakartoituksessa, johon kerätään tietoa eri maiden vaihtoehtoisten proteiininlähteiden markkinatilanteista, trendeistä ja tuotevalikoimista. Valmis kartoitus julkaistaan kevään 2019 aikana hankkeen nettisivuillamme, jossa se on kaikkien suomalaisten elintarvikealan yritysten saatavissa ja hyödynnettävissä.

Kysely on tarkoitettu elintarvikealan yrityksissä työskenteleville.

Kysely koostuu kuudesta kysymyksestä ja muutamasta taustatiedosta – vastaamiseen menee muutama minuutti. Jokainen saamamme vastaus on arvokas! Mitä enemmän saamme kartoitettua yritysten ajatuksia, sitä paremmin markkinakartoituksessa voidaan keskittyä yrityksiä kiinnostaviin markkinoihin ja tuoteryhmiin.

Kaikki vastaukset ovat anonyymeja ja ne käsitellään luottamuksellisesti. Kysely on auki 6.1.2019 asti.

Vastaa kyselyyn

 

Share This

Share This

Share this post with your friends!