ScenoProt-hankkeessa toteutettiin alkuvuonna 2017 kliininen interventio, jossa tutkittiin proteiinikoostumukseltaan erilaisten ruokavalioiden vaikutuksia terveyteen. Tämä tutkimus tehtiin yhteistyössä elintarvikealan yritysten kanssa.
Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan tutkimuksen tuloksista sekä analyysien etenemisestä.
Aika: Tiistai 7.11.2017, 14:00–16:00
Paikka: Helsinki, Scandic Park
Ohjelma
- Intervention kuulumiset ja jatkon aikataulua, Anne-Maria Pajari, Helsingin yliopisto
- Interventioon osallistuneiden päiväkirjamerkintöjen analyysiä, Petra Rautio, Makery Oy
- Erikoiskasvien koostumuksesta, Pirjo Mattila, Luonnonvarakeskus
- Tuotteiden konseptitestauksen tuloksia, Antti Isokangas, Makery Oy
Tapahtuman esitykset:
- Kokemuspäiväkirjojen ja rinnakkaistutkimusten tuloksia, Petra Rautio
- Konseptitutkimuksen tuloksista, Antti Isokangas
- Scenoprot-intervention tilanne lokakuu 2017, Anne-Maria Pajari
- Valkuaisrikkaiden kasvien koostumus, Pirjo Mattila
Lisätietoja tapahtumasta antaa:
Titta Tapiola
Johtava asiantuntija, markkinointi
Leading expert, marketing
+358-50-453 5069
titta.tapiola@luke.fi