Luonnonvarakeskus
  • Etusivu
  • Koulutusmateriaalit
    • Ruokahävikkitermit tutuiksi
    • Säännöllinen mittaaminen tekee ruokahävikin näkyväksi
    • Näin aloitat ruokahävikin mittaamisen
    • Tarjoiluhävikki on suurin hävikin lähde ravitsemispalveluissa
    • Oikean kokoiset astiat pitävät annoskoot sopivina
    • Järjestelmälliset toimintatavat varastossa
    • Ruokalistasuunnittelu hävikin vähentämisen tukena
    • Lautastähteet – mistä niitä tulee ja miten niistä pääsee eroon?
    • Kuuntele ja ohjeista asiakasta
    • Hävikkiruoan lahjoittaminen ja myynti
    • Uudistunut jätelaki
    • Palvelukuvauksen kehittäminen palvelusopimuksiin
    • Hävikki ja ravitsemuspalveluiden muut vastuullisuustavoitteet
  • Lukeloki – työkalu hävikin mittaamiseen
    • Lukeloki – in English
    • Ruokahävikin mittaaminen ravitsemispalveluissa
    • Ohjeet hävikin mittaamiseen
  • Romance-hanke
    • Henkilökunnalle
    • Ruokailijoille
    • Vinkit fiksuun hävikkiviestintään
    • Työpaja
    • Materiaalit
    • Hävikkiviikko 2023
  • Ajankohtaista
Luonnonvarakeskus
  • Etusivu
  • Koulutusmateriaalit
    • Ruokahävikkitermit tutuiksi
    • Säännöllinen mittaaminen tekee ruokahävikin näkyväksi
    • Näin aloitat ruokahävikin mittaamisen
    • Tarjoiluhävikki on suurin hävikin lähde ravitsemispalveluissa
    • Oikean kokoiset astiat pitävät annoskoot sopivina
    • Järjestelmälliset toimintatavat varastossa
    • Ruokalistasuunnittelu hävikin vähentämisen tukena
    • Lautastähteet – mistä niitä tulee ja miten niistä pääsee eroon?
    • Kuuntele ja ohjeista asiakasta
    • Hävikkiruoan lahjoittaminen ja myynti
    • Uudistunut jätelaki
    • Palvelukuvauksen kehittäminen palvelusopimuksiin
    • Hävikki ja ravitsemuspalveluiden muut vastuullisuustavoitteet
  • Lukeloki – työkalu hävikin mittaamiseen
    • Lukeloki – in English
    • Ruokahävikin mittaaminen ravitsemispalveluissa
    • Ohjeet hävikin mittaamiseen
  • Romance-hanke
    • Henkilökunnalle
    • Ruokailijoille
    • Vinkit fiksuun hävikkiviestintään
    • Työpaja
    • Materiaalit
    • Hävikkiviikko 2023
  • Ajankohtaista

Haku

pexels-lisa-fotios-1855214

  • Etusivu
  • Koulutusmateriaalit
    • Ruokahävikkitermit tutuiksi
    • Säännöllinen mittaaminen tekee ruokahävikin näkyväksi
    • Näin aloitat ruokahävikin mittaamisen
      • Muistilista hävikkimittauksen aloittamiseen
    • Tarjoiluhävikki on suurin hävikin lähde ravitsemispalveluissa
    • Oikean kokoiset astiat pitävät annoskoot sopivina
    • Järjestelmälliset toimintatavat varastossa
    • Ruokalistasuunnittelu hävikin vähentämisen tukena
    • Lautastähteet – mistä niitä tulee ja miten niistä pääsee eroon?
    • Kuuntele ja ohjeista asiakasta
    • Hävikkiruoan lahjoittaminen ja myynti
    • Uudistunut jätelaki
    • Palvelukuvauksen kehittäminen palvelusopimuksiin
    • Hävikki ja ravitsemuspalveluiden muut vastuullisuustavoitteet
  • Lukeloki – työkalu hävikin mittaamiseen
    • Lukeloki – in English
    • Ruokahävikin mittaaminen ravitsemispalveluissa
    • Ohjeet hävikin mittaamiseen
  • Romance-hanke
    • Henkilökunnalle
    • Ruokailijoille
    • Vinkit fiksuun hävikkiviestintään
    • Työpaja
    • Materiaalit
    • Hävikkiviikko 2023
  • Ajankohtaista

2016 © Luonnonvarakeskus (Luke)