Etusivu
Koulutusmateriaalit
Ruokahävikkitermit tutuiksi
Säännöllinen mittaaminen tekee ruokahävikin näkyväksi
Näin aloitat ruokahävikin mittaamisen
Tarjoiluhävikki on suurin hävikin lähde ravitsemispalveluissa
Oikean kokoiset astiat pitävät annoskoot sopivina
Järjestelmälliset toimintatavat varastossa
Ruokalistasuunnittelu hävikin vähentämisen tukena
Lautastähteet – mistä niitä tulee ja miten niistä pääsee eroon?
Kuuntele ja ohjeista asiakasta
Hävikkiruoan lahjoittaminen ja myynti
Uudistunut jätelaki
Palvelukuvauksen kehittäminen palvelusopimuksiin
Hävikki ja ravitsemuspalveluiden muut vastuullisuustavoitteet
Lukeloki – työkalu hävikin mittaamiseen
Lukeloki – in English
Ruokahävikin mittaaminen ravitsemispalveluissa
Ohjeet hävikin mittaamiseen
Romance-hanke
Henkilökunnalle
Ruokailijoille
Vinkit fiksuun hävikkiviestintään
Työpaja
Materiaalit
Hävikkiviikko 2023
Ajankohtaista
Etsi
Toggle navigation
Valikko
Etusivu
Koulutusmateriaalit
Ruokahävikkitermit tutuiksi
Säännöllinen mittaaminen tekee ruokahävikin näkyväksi
Näin aloitat ruokahävikin mittaamisen
Tarjoiluhävikki on suurin hävikin lähde ravitsemispalveluissa
Oikean kokoiset astiat pitävät annoskoot sopivina
Järjestelmälliset toimintatavat varastossa
Ruokalistasuunnittelu hävikin vähentämisen tukena
Lautastähteet – mistä niitä tulee ja miten niistä pääsee eroon?
Kuuntele ja ohjeista asiakasta
Hävikkiruoan lahjoittaminen ja myynti
Uudistunut jätelaki
Palvelukuvauksen kehittäminen palvelusopimuksiin
Hävikki ja ravitsemuspalveluiden muut vastuullisuustavoitteet
Lukeloki – työkalu hävikin mittaamiseen
Lukeloki – in English
Ruokahävikin mittaaminen ravitsemispalveluissa
Ohjeet hävikin mittaamiseen
Romance-hanke
Henkilökunnalle
Ruokailijoille
Vinkit fiksuun hävikkiviestintään
Työpaja
Materiaalit
Hävikkiviikko 2023
Ajankohtaista
Haku
Kuva3_Keskuskoulu_Juupajoki