Meidän luontomme – tuhansien mahdollisuuksien aarreaitta!

Pohjoismainen virtuaalinen työkalupakki luontoyrittäjille ja luonnossaliikkujille. Toimivia työkaluja ja tutkittua tietoa luonnon hyvinvointivaikutuksista, luonto- ja kulttuuriarvojen vaalimisesta ja luontoyritysmahdollisuuksista kätevästi taskussasi!

Luontomme ja hyvinvointi

Luonnon terveys- ja hyvinvointivaikutukset ovat kiistattomat, ja niitä paremmin hyödyntämällä saadaan uutta liiketoimintaa eri alueille. Yrittäjät kaipaavat tutkittua tietoa ja uusia työkaluja, kuten sovelluksia, kursseja ja käsikirjoja kestävän ja houkuttelevan luonto-, terveys- ja hyvinvointiyrittämisen tueksi.

Luontomme arvot

Kun luonto- ja kulttuuriperintöämme hyödynnetään, on tärkeää vahvistaa myös tietoisuutta siitä, miten alueita voi säilyttää ja hyödyntää arvostavasti ja kestävästi. Tukemalla yrittäjien tietotaitoa välitämme arvostavaa asennetta ainutlaatuista luonto- ja kulttuuriperintöämme kohtaan. Teemme yrittäjistä ekologisen ja sosiokulttuurisen kestävyyden lähettiläitä.

Nordic Nature Health Hub on EU-rahoitteinen hanke, jossa toteutamme tieto- ja työkalupakin yrityksille ja yksityisille. Tavoitteemme:

• Työkalujamme hyödyntävät luontoyrittäjät käyttävät aktiivisestitietoja luonnon hyvinvointi- ja terveysvaikutuksista markkinoinnissaan ja luovat uusia laadukkaita, kestäviä ja kilpailukykyisiä tuotteita markkinoille.
• Ohjelma-alue on houkutteleva kohde kansainvälisille matkailijoille ja tulee tunnetuksi hyvinvointia ja terveyttä edistävästä luonnostaan sekä korkeatasoisista luontotuotteista ja eettisesti vastuullisista luontoyrittäjistään.