Kumina on suomalainen menestystarina siemenmausteen viljelystä, jatkojalostuksesta sekä maailmanvalloituksesta. Eri toimijoiden yhteistyö ja kokemukset halutaan nyt hyödyntää uusien kaupallisesti kiinnostavien yrttikasvien kehitystyön aloittamiseksi.

Aika: 13.3. klo 12.30.
Ennen seminaaria on mahdollisuus osallistua omakustanteiseen ruokailuun klo 11:30 alkaen.
Paikka: Campus Kungsgården, Kungsgårdsvägen 30 A, 65380 Vaasa

Seminaarissa esitellään viljelykokemuksia ja tutkimustuloksia kasveista, joiden sato soveltuu öljyn tislaukseen. Päivän aikana tietoiskuja on muun muassa humalasta, korianterista, kruunutillistä, yksivuotisesta kuminasta, väinönputkesta ja niiden kasvinsuojelusta. Lisäksi kerrotaan siementen tuontimahdollisuuksista ja yrteille soveltuvasta uuden kauden kuivurista.

Seminaari on maksuton, mutta siihen tulee ilmoittautua tämän sivun oikeassa laidassa olevasta linkistä viimeistään 5.3.2018 mennessä.