Projektissa rakennetaan käytännön työkaluja metsäkoneyritysten toiminnallisen tehokkuuden kehittämiseen. Metsäkoneiden käytönseurantatiedostojen (mom-tiedostot) lukuun tarkoitettu ohjelma on työn alla, mutta sitä voi jo testata.  Vapaasti kaikkien saataville tulevaa web-sovellusta voidaan tutkimuksen lisäksi hyödyntää mm. metsäkoneiden seurantaan ja liiketoiminnan ohjaamiseen tarkoitetuissa sovelluksissa. Ohjelmaa pääsee testaamaan klikkaamalla seuraavaa linkkiä: FOBIA StanForD2010 parser. Sovellukseen lisätään uusia ominaisuuksia työn edetessä. Suunnittelemme parhaillaan datan ulosvientiformaattia. Markku Koistinen ottaa vastaan siihen liittyvää palautetta ja vastaa sovellukseen liittyviin kysymyksiin.

Sovellus: http://www.cropinfra.com/fobia
Kysymykset ja palaute: markku.koistinen@luke.fi