LPK Kontinental Menedzhment -yhtiöön kuuluva, Kalugassa sijaitseva Troitskin paperitehdas (OAO Troitskaja bumazhnaja fabrika) käynnisti ensimmäisenä Venäjällä sublimaatiopainatukseen tarkoitetun lämpösiirtopaperin (termotransfer paper) teollisen valmistuksen. Tilattu koe-erä valmistettiin maaliskuun 2011 alussa, ja lopputulos oli hyvä. Lämpösiirtopaperia valmistetaan lehtipuusellusta. Lämpösiirtopaperia tarvitaan sublimaatiopainamisessa, jossa kuva siirretään lämmön avulla painettavalle pinnalle (esimerkiksi polyesterikankaalle). Lämpösiirtopaperin tärkeimmät valmistusmaat ovat Etelä-Korea ja Alankomaat.

Troitskin paperitehdas perustettiin vuonna 1786. Tehtaan pergamiinipaperilaitos, johon kuuluu paperikone ja kaksi pergamiinikonetta, rakennettiin vuonna 1991. Toinen paperikone asennettiin ja otettiin käyttöön vuonna 2008. Troitsk on Venäjän ja IVY-maiden ainoa sellupohjaista pergamiinia ja kosteudenkestävää paperia valmistava laitos. Se tuottaa myös rasvatiiviitä ja silikoituja paperilaatuja. Tehtaan valmistamia pakkausmateriaaleja viedään 36 maahan ympäri maailmaa.

OOO LPK Kontinental Menedzhment on Venäjän suurimpia metsäteollisuusyrityksiä, ja se kuuluu Bazovyj Element –konserniin (omistaja Oleg Deripaska). Yhtiön tärkeimmät toimialat ovat puunhankinta ja -jalostus sekä sellun, kartongin ja pakkausten valmistus. Yhtiön omistamia tai hallinnoimia laitoksia ovat mm. Jenisein sellu- ja paperitehdas (OOO Jeniseiski TsBK), Selenginskin kartonki- ja paperitehdas (OAO Selenginski TsKK), OAO Lesozavod N2, Omskin kartonkitehdas (ZAO ”AVVA+2”), Kondrovon paperiyhtiö (ОАО Kondrovskaja bumazhnaja kompanija), Troitskin paperitehdas ja Lukovetskin puunhankintayhtiö (ОАО ”Lukovetskij LPH”).

Lähde: Continental