Puun tuonti vilkastui hieman maaliskuussa, ja tuotu puumäärä nousi 0,8 miljoonaan kuorelliseen kiintokuutiometriin. Puun tuonti on vuoden ensimmäisellä neljänneksellä käynnistynyt lähes viimevuotiseen tahtiin. Tammi–maaliskuussa puun kumulatiivinen tuonti päätyi 2,0 miljoonaan kuutiometriin. Kumulatiivinen määrä oli 3 prosenttia edellisvuotista ja 45 prosenttia kymmenen edeltävän vuoden keskiarvoa pienempi.
Puun tuonnista ensimmäisellä vuosineljänneksellä 62 prosenttia oli peräisin Venäjältä. Seuraavaksi suurimmat osuudet olivat Virosta (17 %) ja Latviasta (15 %) tulleella puulla.
Puun tuonti jatkui edelleen hake- ja koivukuitupuupainotteisena. Haketta tuli maahan tammi–maaliskuussa 0,8 miljoonaa kuutiometriä ja koivukuitupuuta 0,6 miljoonaa kuutiometriä. Muiden tuotujen puutavaralajien yhteismäärä jäi 0,6 miljoonaan kuutiometriin.
Venäjältä vietiin tammi-maaliskuussa 2012 yhteensä 4,4 miljoonaa kuutiometriä puuta, vähennystä edellisvuoteen oli 14 %. Määrä on pienin viimeisten vuosien aikana.