Varaa kalenteristasi 17.–18.5.2018 Kostamuksen 3. Business Forumille!

Kostamuksessa on järjestetty alueellinen, suomalais-venäläinen Business Forum jo kaksi kertaa. Vuoden 2018 tilaisuuden ajankohdaksi on sovittu 17.–18.5.2018 ja tilaisuuden teemaksi vihreä teknologia, jonka ympärille ohjelmaa on juuri alettu suunnitella, huomioiden edellisvuosien kokemukset.

Tilaisuuden paikkana toimii vuoden 2017 tapaan kulttuuritalo Druzba Kostamuksen keskeisimmällä paikalla. Torstaina 17.5.2018 on ohjelmassa varsinainen yritysfoorumi, jossa tarjolla on käytännönläheisiä puheenvuoroja mutta etenkin kaivattuja verkostoitumis- ja neuvottelumahdollisuuksia toimijoille. Kulttuuritalon aulatilaan on myös tarkoituksena järjestää esittelypisteitä kiinnostuneille toimijoille.

Perjantaina 18.5.2018 on vuorossa yritysvierailuja myöhemmin ilmoitettaviin kohteisiin.

Osallistu tilaisuuden suunnitteluun!

Tilaisuuden käytännön järjestelyt toteutetaan yhteistyössä Kainuun liiton ja Suomi-Venäjä-Seuran Pohjois-Suomen piirijärjestön kesken Euregio Karelian tuella. Voit vaikuttaa tilaisuuden sisältöön lähettämällä meille ajatuksesi ja toiveesi osoitteeseen minna.mustonen(at)kainuu.fi tai katja.sukuvaara(at)kainuu.fi, esimerkiksi:

  • Mitä haluaisit ehdottomasti esitellä venäläisille toimijoille alueeltamme (teknologiaa, tuotteita, yrityksiä etc.)?
  • Kenen tai mihin aihealueeseen liittyvän esitelmän haluaisit kuulla tilaisuudessa?
  • Mitä potentiaalisia yhteistyön paikkoja näkisit vihreän teknologian alalla venäläisten toimijoiden kanssa?
  • Myös käytännön järjestelyitä koskevat toivomukset ovat meille tärkeitä, sillä haluamme järjestää toimijoita palvelevan tilaisuuden

Pohjois-Karjalan maakuntaliitto