ZOOM-WEBINAARI KESKIVIIKKONA 10.6.2020 KLO 18 – 19
ILMOITTAUDU TÄMÄN LINKIN KAUTTA. OSALLISTUMISLINKKI LÄHETETÄÄN SÄHKÖPOSTITSE:

https://elomake.helsinki.fi/lomakkeet/104362/lomake.html

Haaveiletko omista kanoista vai joko sinulla on onnellisten kanojen ulkokanala? Miten kanasi voivat? Onko kanalassa kutsumattomia vieraita? Pelottaako salmonella? Millaisia kokemuksia muilla kanojen pitäjillä on? Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ulkokanaloista ja kanoista. Tutkimusprofessori Jarkko Niemi Luonnonvarakeskuksesta kertoo mitä kannattaa huomioida ulkokanalan tautisuojauksessa, jotta kanasi pysyvät terveinä ja hyvinvoivina. Dosentti Gun Wirtanen Helsingin yliopistosta on mukana vastaamassa hygieniaan ja tautisuojaan liittyvissä kysymyksissä.
Tilaisuudessa on varattu aikaa keskustelulle ja kysymyksille. Tilaisuus on osa Luonnonvarakeskus Luken ja Helsingin yliopisto Kotieläinalalle kilpailukykyä bioturvallisuudesta -hanketta. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, mutta toivomme ilmoittautumista. Tervetuloa!
Kysymyksiä voi jättää jo etukäteen nimettömästi. Olemme avanneet sähköisen kysymysseinän: https://edu.flinga.fi/s/EYF295E