8.4.2019

Biomassa-atlaksen palvelimet siirretään konesalista toiseen Valtorilla 8.4. klo 17 jälkeen. Tämä aiheuttaa noin kahden tunnin käyttökatkon palveluissa.

29.5.2018

Biomassa-atlaksen tiedot päivittyvät. Lähes kaikki tiedot korvataan tänään uudemmilla. Puutarhakasveista ja peltokasveista sekä peltokasvien sivuvirroista tulee aiempaa tarkempaa tietoa. Lisäksi tulee hakutoiminto biomassoille ja valuma-aluehakua on tarkennettu. Käyttöliittymää on kehitetty ja ulkoasua yhtenäistetty. Päivittämisen takia palvelu on vähän aikaa iltapäivällä pois käytöstä.

Seuraavat tiedot päivitetään: lantatiedot, pellonkäyttö, kasvibiomassat ja -sivuvirrat, yhdyskuntien biohajoava jäte, yritysten biohajoava jäte, metsävaranto ja maanpeiteaineisto (MVMI), pienpuupotentiaali.

2.5.2018

Keskiviikkona 2.5.2018 klo 17-23 on käyttökatko kaikissa Maanmittauslaitoksen palveluissa huoltotoimenpiteiden vuoksi. Katkot Maanmittauslaitoksen taustakarttapalveluun aiheuttavat katkon myös Biomassa-atlaksen taustakarttojen näkymisessä.

Pahoittelemme katkoksesta aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoja: http://sovellustilanne.maanmittauslaitos.fi/fi/

8.9.2017
Biomassa-atlaksen jätetiedot syynissä – ilmoita havaitsemasi tiedonpuutteet

Tarkistamme yritysten biohajoavien jätteiden määriä Biomassa-atlaksessa ja tarkennamme tiedonsiirtoprosessia VAHTI-tietokannasta Biomassa-atlakseen.

Oletko käyttänyt Biomassa-atlasta jätemäärien laskentaan ja havainnut tiedoissa puutteita? Esimerkiksi niin, että alueesi jätemäärät ovat pienet, vaikka tiedät siellä toimivia isoja jätevedenpuhdistamoita tai elintarvikejalostajia.

Juuri nyt olisimme erityisen kiitollisia saadessamme tietoomme näitä tiedon puutteita. Testaa ja anna palautetta: biomassa-atlas@luke.fi Nyt voit vaikuttaa siihen, että jätetiedot ovat jatkossa kattavampia ja parempilaatuisia.

 

Ajankohtaista-sivulle on koottu Biomassa-atlakseen ja biomassoihin liittyviä

  • uutisia ja tiedotteita
  • tapahtumia
  • julkaisuja, raportteja ja policy briefejä
  • viestintämateriaaleja

 

Yläreunan kuva: Ympäristöhallinnon kuvapankki.